Burrito bowl met gemarineerde filetstukjes in Mexicaanse stijl

2 PORTIES Serving
20 MIN Tijdsduur
Moeilijk Moeilijkheid

Ingrediënten

1 pakje Sensational Marinated Pieces Mexican Seasoning
150 gram rijst
½ rode paprika en ½ gele paprika
1 avocado
1 limoen
1 krop snijsla
2 tomaten
1 kleine rode ui
1 verse jalapenopeper (rood en / of groen)
140 gram maïskorrels
200 gram rode bonen
een paar korianderblaadjes
gerookte paprikapoeder
zout en peper
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Kook de rijst, giet hem af en laat hem een beetje afkoelen. Scheid de slablaadjes en plaats ze in koud water. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil deze, snijd in dunne plakjes en besprenkel met limoensap.

Snijd de tomaten in vieren en giet de bonen en maïs af. Schil en snijd de ui in hele dunne ringetjes.

Snijd de paprika's in dunne reepjes en bak ze kort in de pan met een beetje olie bruin, breng op smaak met peper en zout

Bak de Sensational Marinated Pieces in olie bruin volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verdeel de slablaadjes over de kommen en verdeel de rijst erover. Verdeel vervolgens de groenten rondom en leg de gekookte Sensational Marinated Pieces erop. Bestrooi de groenten met gerookt paprikapoeder en garneer met verse koriander, jalapenopeper en limoen.

TIPS: De plakjes verse jalapenopeper kunnen gemakkelijk bewaard worden met azijn, een beetje zout en een theelepel suiker. Laat ze een uur staan. Lekker bij tortillachips en zure room (veganistisch).

Nutritional Information
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Carbohydrates
121.21 g
Protein
46.08 g
Fats
18.55 g