Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Serving 4 PORTIES
Tijdsduur 40 MIN
Moeilijkheid Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Burger Jalapeño
1 rode ui, fijngehakt
1 teentje knoflook, geplet
2 rode paprika's, in blokjes
400 g rode bonen (blik)
800 g tomatenblokjes (blik)
½ korianderplant
1 el chili con carne kruidenmix
Rijst
2 el zure room
Guacamole
1 limoen
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Chili sin carne

Probeer dit veganistische Mexicaanse geïnspireerde recept afkomstig van chili con carne, dit keer gewoon sin carne, het is heerlijk!

BEREIDING

1. Bereid de con carne kruidenmix

Bak de ui samen met de chili con carne kruidenmix gedurende enkele minuten.

2. Bak de jalapeño burgers en voeg de paprika- en tomatenblokjes toe

Maak de jalapeño burgers los met een vork, voeg dit toe aan de ui en bak gedurende enkele minuten samen met de knoflook. Voeg de paprikablokjes toe en stoof nog enkele minuten. Giet de tomatenblokjes erbij en laat 15 minuten pruttelen op een zacht vuurtje.

3. Voeg de koriander toe en kook de rijst

Verwijder intussen de steeltjes van de koriander, hak de steeltjes fijn en voeg toe aan de saus. Bewaar de korianderblaadjes.
Kook de rijst.

4. Voeg de kidneybonen toe en garneer je de chili sin carne met de rijst

Voeg de rode kidneybonen toe aan de saus en laat nog enkele minuten pruttelen.
Serveer de chili sin carne met de rijst, een toefje zure room, guacamole, een partje limoen en enkele blaadjes koriander

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Koolhydraten
64.3 gram
Vetten
18.4 gram
Eiwit
26.8 gram
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.