4 PORTIES
40 MIN
Gemakkelijk

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Burger Jalapeño
1 rode ui, fijngehakt
1 teentje knoflook, geplet
2 rode paprika's, in blokjes
400 g rode bonen (blik)
800 g tomatenblokjes (blik)
½ korianderplant
1 el chili con carne kruidenmix
Rijst
2 el zure room
Guacamole
1 limoen
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Bak de ui samen met de chili con carne kruidenmix gedurende enkele minuten.

Maak de jalapeño burgers los met een vork, voeg dit toe aan de ui en bak gedurende enkele minuten samen met de knoflook. Voeg de paprikablokjes toe en stoof nog enkele minuten. Giet de tomatenblokjes erbij en laat 15 minuten pruttelen op een zacht vuurtje.

Verwijder intussen de steeltjes van de koriander, hak de steeltjes fijn en voeg toe aan de saus. Bewaar de korianderblaadjes.
Kook de rijst.

Voeg de rode kidneybonen toe aan de saus en laat nog enkele minuten pruttelen.
Serveer de chili sin carne met de rijst, een toefje zure room, guacamole, een partje limoen en enkele blaadjes koriander

Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Eiwit
26.8 gram
Koolhydraten
64.3 gram
Vetten
18.4 gram
Het recept is gemaakt met