Salad jar met falafels

2 PORTIES Serving
40 MIN Tijdsduur
Gemakkelijk Moeilijkheid

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Falafel
1 Komkommer
20 Kerstomaten, gehalveerd
1 Rode ui, in halve ringen
85 gram Quinoa
Koriander, enkel de blaadjes
½ Avocado
¼ Limoen, het sap
250 gram Yoghurt
Peper en zout
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Maak met behulp van een dunschiller slierten van de komkommer. Rasp tot je aan de zaadlijst komt. Leg de slierten apart en gebruik de rest van de komkommer voor de dressing.

Meng alle ingrediënten voor de dressing en mix tot een gladde massa. Plaats vervolgens in de koelkast en doe de andere voorbereidingen.

Kook de quinoa gaar volgens de instructies op de verpakking.

Bak de falafels volgens de instructies op de verpakking.

Neem een weckpot en vul in deze volgorde
1. Quinoa
2. Tomaten
3. Rode ui
4. Avocado
5. Falafels
6. Komkommer
7. Koriander
8. Dressing

Nutritional Information
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
108.3 gram
Eiwit
33.14 gram
Vetten
25.21 gram
The recipe is made with