229f35a712f30149ca4516341cf6e454_fajita.jpg

Mexicaanse fajitas met filetstukjes

4 PORTIES
25 MIN
Moeilijk

Ingrediënten

2 pakken Filetstukjes Garden Gourmet
1 rode paprika, in plakjes
1 gele paprika, in plakjes
1 kleine avocado, in blokjes gesneden
200 g suikermaïs in blik, uitgelekt
200 g sla
1 ui, in plakjes
100 g verse tomatensalsa
25 g korianderblaadjes
Limoensap
1 theelepel olijfolie
Vers gemalen zwarte peper
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Plaats alles in kommen op tafel, zodat elk zijn fajita kan samenstellen!

Verwarm de oven voor op 180°C (160°C voor heteluchtovens) of gasmarkering 4. Wikkel de wraps in een groot vel aluminiumfolie. Leg ze op een bakplaat en verwarm ze 5-8 minuten in de oven.

Maak een snelle maïssalsa - gooi de maïs met de in blokjes gesneden ui, avocado en limoensap. Bestrooi met korianderblaadjes. Breng op smaak met zwarte peper.

Verhit de olie in een grote pan met antiaanbaklaag en bak de paprika en ui tot ze beginnen te karamelliseren.

Voeg de filetstukjes toe aan de pan en bak tot ze lichtbruin zijn. Doe de groenten terug in de pot, voeg kruiden toe en bak nog een minuut.