Mexicaanse fajitas met filetstukjes

4 PORTIES Serving
25 MIN Tijdsduur
Moeilijk Moeilijkheid

Ingrediënten

2 pakken Garden Gourmet Filetstukjes
1 rode paprika, in plakjes
1 gele paprika, in plakjes
1 kleine avocado, in blokjes gesneden
200 gram suikermaïs in blik, uitgelekt
200 gram sla
1 ui, in plakjes
100 gram verse tomatensalsa
25 gram korianderblaadjes
Limoensap
1 theelepel olijfolie
Vers gemalen zwarte peper
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 180°C (160°C voor heteluchtovens) of gasmarkering 4. Wikkel de wraps in een groot vel aluminiumfolie. Leg ze op een bakplaat en verwarm ze 5-8 minuten in de oven.

Verhit de olie in een grote pan met antiaanbaklaag en bak de paprika en ui tot ze beginnen te karamelliseren.

Voeg de filetstukjes toe aan de pan en bak tot ze lichtbruin zijn. Doe de groenten terug in de pot, voeg kruiden toe en bak nog een minuut.

Maak een snelle maïssalsa - gooi de maïs met de in blokjes gesneden ui, avocado en limoensap. Bestrooi met korianderblaadjes. Breng op smaak met zwarte peper.

Plaats alles in kommen op tafel, zodat elk zijn fajita kan samenstellen!

Nutritional Information
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
20 gram
Eiwit
28.71 gram
Vetten
14.7 gram