Verwarm de oven voor op 180°C (160°C voor heteluchtovens) of gasmarkering 4. Wikkel de wraps in een groot vel aluminiumfolie. Leg ze op een bakplaat en verwarm ze 5-8 minuten in de oven.
Ingrediënten
2 pakken Filetstukjes Garden Gourmet
1 rode paprika, in plakjes
1 gele paprika, in plakjes
1 kleine avocado, in blokjes gesneden
200 gram suikermaïs in blik, uitgelekt
200 gram sla
1 ui, in plakjes
100 gram verse tomatensalsa
25 gram korianderblaadjes
Limoensap
1 theelepel olijfolie
Vers gemalen zwarte peper
BEREIDING
Verhit de olie in een grote pan met antiaanbaklaag en bak de paprika en ui tot ze beginnen te karamelliseren.
Voeg de filetstukjes toe aan de pan en bak tot ze lichtbruin zijn. Doe de groenten terug in de pot, voeg kruiden toe en bak nog een minuut.
Maak een snelle maïssalsa - gooi de maïs met de in blokjes gesneden ui, avocado en limoensap. Bestrooi met korianderblaadjes. Breng op smaak met zwarte peper.
Plaats alles in kommen op tafel, zodat elk zijn fajita kan samenstellen!