Pitabroodjes met schnitzel uit het vuistje

4 PORTIES Serving
14 MIN Tijdsduur
Gemakkelijk Moeilijkheid

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Schnitzel
4 pitabroodjes
60 g tomaten
20 g rode ui
10 g rucola
80 g (vegan) mayonaise
Wat harissasaus naar smaak (of zoete chili)
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Bak de schnitzels volgens de instructies op de verpakking. Snij ze in reepjes en nog in tweeën.

Snijd de tomaten in plakjes en de rode ui in julienne reepjes. Open het pitabroodje. Verdeel de (vegan) mayonaise in de ene helft en de harissasaus in de andere.

Vul met de schnitzelsreepjes, tomaat, ui en rucola. Optioneel: Gril het pitabroodje

TIP: Om dit recept compleet te maken en een gezond en uitgebalanceerd menu te krijgen, bereidt je een eenvoudig groentestarter voor tijdens een picknick, bijvoorbeeld wat rauwkost van wortel, paprika, komkommer, enz. met hummus of een salade in pot. Vergezel het met een stuk fruit dat met de schil kan worden geconsumeerd of dat gemakkelijk te verwijderen is.

Nutritional Information
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
22.29 gram
Eiwit
10.67 gram
Vetten
11.02 gram
The recipe is made with