Spinazie falafels met pitabrood en geroosterde groenten

4 PORTIES Serving
23 MIN Tijdsduur
Gemakkelijk Moeilijkheid

Ingrediënten

1 verpakking Garden Gourmet Spinazie Falafels
4 pitabroodjes
8 eetlepels vegan yoghurt
1 koffielepel vloeibare harissa
1 aubergine, in de lengte in plakjes gesneden
2 courgettes, in schijfjes gesneden
Een handje braambessen, gehalveerd
Enkele takjes verse munt
Een handje kerstomaten, gehalveerd
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Verhit de gril en rooster de pitabroodjes langs beide kanten gedurende twee minuten, of tot ze klaar zijn.

Doe hetzelfde voor de aubergine en courgetten.

Bak de falafels volgens de instructies op de verpakking.

Meng de harissa door de yoghurt.

Verdeel de falafels over de pitabroodjes en werk af met schijfjes aubergine, schijfjes courgette, kerstomaten, braambessen, verse munt en harissayoghurt. Serveer onmiddellijk.