Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Garden Gourmet begint samen met met The Huggy’s Bar aan een nieuw burger avontuur!

What's new

Heb je geen zin om te koken vanavond? Of heb je gewoon zin in iets super lekker? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Voortaan kan je, als je in Brussel woont, bij The Huggy's Bar heerlijke burgers bestellen, gemaakt met de Sensational Burger of de vegetarische Schnitzel  van Garden Gourmet (of zelfs beiden 😉). 

Best Burger in Town! 

The Huggy's Bar werd in 2012 opgericht door Thomas Mémurlin en is meer dan alleen een burger restaurant. Hun doel is om een omgeving te creëren "waar klanten kunnen genieten van een goede burger en een goede tijd hebben," zegt Thomas. 

The Huggy's Bar is bovenal een mix van passie en reizen: "Het was echt onze reis naar de Verenigde Staten, gecombineerd met onze passie voor lekker eten, die ons ertoe aanzette dit avontuur aan te gaan," aldus Thomas. 

Indien je meer wilt te weten te komen over het concept, dan kan je hier alle informatie vinden

Alles kan veggie! 

Al sinds het begin besloot The Huggy's Bar om een veggie aanbod op de kaart te zetten. Het zit inderdaad in hun DNA om open-minded te zijn: "Voor ons is het normaal om aan iedereen te denken en een aanbod te hebben dat aan iedereen is aangepast, of het nu veggie, vegan, glutenvrij, enz. is". » 

En ja, net als Garden Gourmet wil THB "vernieuwende en kwaliteitsvolle alternatieven" bieden, zodat iedereen van een lekkere burger kan genieten, ongeacht zijn dieet! Het is op deze basis dat we onze krachten hebben gebundeld om The Huggy's Bar made with Garden Gourmet te creëren.

Of je nu zin hebt in nacho's, veggie of zelfs vegan burgers, er is voor elk dieet en voor elke smaak wat wils! Dus, beste Brusselse vrienden, waar wachten jullie nog op om jullie te laten verleiden door de heerlijke snacks en burgers die The Huggy's Bar samen met Garden Gourmet maakt? 

Ik bestel

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.