Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

EEN HEERLIJKE EN PLANTAARDIGE LEVENSSTIJL

NATUURLIEFHEBBERS

Garden Gourmet, een liefdesverhaal tussen mens en natuur.

Onze liefde voor planten ontstond in 1986 vanuit een passie voor plantaardige voeding en de natuur. Sindsdien hebben we onze liefde voor planten en voeding gebruikt om deze planten om te toveren in heerlijke veganistische en vegetarische creaties.

We weten dat we de vleesgewoonten van de Belgen niet zullen veranderen door hen te smeken hun dieet plantaardig te maken. Wij geloven dat het beter is om de mensen uit te nodigen en ze zelf de culinaire wereld op basis van planten vol smaak en variatie te laten ontdekken. Dit is wat we proberen te doen met onze producten. 

Wij geloven dat hoe meer mensen plantaardig eten, hoe beter de wereld zal zijn!

GARDEN GOURMET

Of je nu kiest voor een plantaardige levensstijl omdat het gezond is, omwille van morele waarden, omdat je het heerlijk vindt of omdat je gepassioneerd bent over de bescherming van onze planeet, wij zijn er en zullen er steeds zijn om jou te steunen!

Wij willen jou de wonderen die de natuur te bieden heeft laten ontdekken door je de heerlijke bereidingen van onze chef-koks te laten proeven.

NEEM EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

We zijn wat we eten en daarom brengen wij geen producten op de markt zonder dat we zeker weten dat de voedingswaarden optimaal zijn. Wij geloven in transparantie en voorzien onze verpakkingen van labels met alle ingrediënten en voedingsinformatie, zodat je aan de hand van deze informatie de beste keuze voor jezelf kan maken.

De Nutri-Score is een label met een kleurcode om voedsel en drank in te delen volgens het voedingsprofiel, met een schaal van A (gezondere keuzes) tot E (minder gezonde keuzes). De meeste van onze producten hebben al score A of B en we werken elke dag aan het verbeteren van onze recepten.

Doordat we veel groenten en andere plantaardige producten gebruiken als ingrediënten voor onze producten, zijn veel van onze producten een bron van vezels.

We helpen je graag om een evenwichtige levensstijl aan te houden

WAAROM DOEN WE DIT ALLEMAAL?

Onze keuzes laten een voetafdruk achter. Daarom streven we ernaar om de juiste keuzes te maken met onze producten en verpakking. 

Voor onze sojabonen streven we naar een herkomst van 50% uit Europa en we hebben de ambitie om binnenkort alleen nog maar Europese sojabonen te gebruiken! We zorgen er voor dat de teelt van onze soja nooit bijdraagt tot ontbossing.

We geloven ook in een tweede leven voor verpakkingen. Daarom zijn onze verpakking zo ontworpen dat ze volledig recycleerbaar zijn. Zorg ervoor dat je de beschermfolie en het plastic bakje bij het plastic sorteert en het kartonnen omhulsel bij het papier. Op deze manier dragen we allemaal samen ons steentje bij.  

 

 

ZIN IN MEER?

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.