Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Onze plantaardige burger, nu nog sensationeler!

What's new

ER STAAT EEN NIEUWE BURGER OP HET MENU!

De Sensational Burger is verbeterd, en hij is nog sappiger geworden! Bij Garden Gourmet zien we graag dat steeds meer mensen op zoek zijn naar lekker plantaardige voeding. De markt voor vleesvervangers groeit snel en verandert nog sneller, en we blijven niet achter. Wij blijven onze producten verbeteren om jou de beste smaakervaring te kunnen bieden.

VERBETERDE TEXTUUR, HEERLIJKE SMAAK

De Garden Gourmet Sensational Burger heeft een grote stap voorwaarts gezet in smaak en textuur. Eerlijk gezegd, het ziet er sensationeel uit! Onze vegan burger heeft een heerlijke textuur, sappigheid en rijke smaak die jou de volledige burgerervaring geeft.

We gebruiken nieuwe productiemethoden die onze plantaardige eiwitbasis een nog sappigere en vlezigere textuur geven en die er voor zorgen dat onze burger een geweldige smaak heeft. Hierdoor is de Sensational Burger rijk aan eiwitten en een bron van vezels.

We sturen een product pas naar de markt als het geperfectioneerd is, daarom hebben onze chef-koks hard gewerkt om de burger nog beter te maken. Deze burger heeft in Europa een Nutri-Score 'A' rating gekregen en zijn voedingswaarden behoren tot de beste van alle plantaardige burgers op de markt.

Het recept is gemaakt met
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.