Snipper de ui en knoflook en fruit ze in de olie tot ze glazig zijn.
Ingrediënten
1 pak Garden Gourmet Vegetarische balletjes
1 blik tomatenblokjes (400 g)
1 kleine ui
1 teentje knoflook garlic
2 el olijfolie
Zout en peper
Albondigas met vegetarische balletjes
Probeer deze vegetarische Garden Gourmet balletjes eens in een smaakvolle tomaten- en knoflooksaus. Heerlijk en makkelijk tussendoortje om te delen op je Valentijnsdag.
BEREIDING
1. Bereid de ui
2. Voeg de rest van de ingrediënten toe
Voeg de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Laat het ongeveer 15 minuten sudderen en voeg de vegetarische balletjes toe.
3. Serveren
Laat nog 5 minuten sudderen tot de balletjes helemaal warm zijn en serveer met prikkers
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
20.9 gram
Vetten
24.6 gram
Eiwit
26 gram