Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Stamppot met deluxe burger

Andijviestamppot met zoete aardappel en burger deluxe mini

Serving 4 PORTIES
Tijdsduur 30 MIN
Moeilijkheid Gemiddeld

Ingrediënten

600 g zoete aardappel
600 g aardappel
500 g rauwe andijvie
100 g feta kaas (minder zout)
100 a 200 ml melk
zout, peper en nootmuskaat
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Andijviestamppot met zoete aardappel en burger deluxe mini

Een heerlijke andijviestamppot maar dan anders! Met zoete aardappel en de overheerlijke vegetarische burger deluxe mini, echt genieten!

BEREIDING

1. Kook de aardappels

Snij de zoete en kruimige aardappels in gelijke stukken en kook ze samen in een ruime kookpan in ca. 20 min gaar.

2. Verwarm de melk en was de andijvie

Verwarm de melk. Was de gesneden andijvie en laat goed uitlekken.

3. Bak de burgers

Bak de vegetarische burgers volgens aanwijzing op de verpakking.

4. Maak de stamppot

Giet de aardappels af (vang eventueel een deel vocht op) stamp ze met een pureestamper samen met de andijvie tot stamppot.

5. Serveer het gerecht

Voeg tijdens het stampen wat melk, of opgevangen aardappel kookvocht toe om het smeuïger te maken. Breng de stamppot op smaak met zout, peper en nootmuskaat en kruimel er wat fetakaas over.

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Koolhydraten
63.2 gram
Energie
405.2 kilocalorieën
Vetten
8.4 gram
Eiwit
19.7 gram
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.