Doe wat olijfolie in een koekenpan en bak de balletjes een paar minuten.
Ingrediënten
2 pakken Garden Gourmet Balletjes
1 tl marjolein
1 tl paprikapoeder
1 witte ui, fijngesneden
1 teentje knoflook, geperst
130 g witte selder, in blokjes
200 g wortelen, in blokjes
800 g tomatenblokjes
½ blik water
Puree
Verse oregano
Balletjes in tomatensaus met puree
Ontdek dit vegetarische recept van balletjes in tomatensaus, met Garden Gourmet Balletjes en aardappelpuree, een waar genot I Garden Gourmet
BEREIDING
1. Bak de balletjes
2. Bereid de ui
Bak de ui samen de marjolein en paprikapoeder in dezelfde koekenpan met wat olijfolie gedurende 2 minuten.
3. Voeg de knoflook toe
Voeg vervolgens de knoflook toe en bak nog 1 minuut.
4. Voeg de groenten toe
Voeg de wortel en selder toe en stoof gedurende 10 minuten, tot de groenten wat zachter worden.
5. Giet de tomatenblokjes erbij
Voeg de tomatenblokjes toe met een half blik water en laat dit gedurende 20 minuten pruttelen op een laag vuurtje.
6. Voeg de balletjes toe
Mix de saus tot een gladde massa (optioneel) en voeg de balletjes toe aan de saus.
7. Verdeel de puree en de balletjes in saus
Verdeel de puree over de borden en werk af met de balletjes in tomatensaus en verse oregano. Eet smakelijk!
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
34.6 gram
Vetten
14.7 gram
Eiwit
28.1 gram