Balletjes in tomatensaus met puree

4 PORTIES Serving
53 MIN Tijdsduur
Gemakkelijk Moeilijkheid

Ingrediënten

2 verpakkingen balletjes van Garden Gourmet
1 koffielepel marjolein
1 koffielepel paprikapoeder
1 witte ui, fijngesneden
1 teentje knoflook, geperst
130 gram witte selder, in blokjes
200 gram wortelen, in blokjes
800 gram tomatenblokjes
½ blik water
Puree
Verse oregano
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Bak de balletjes in wat vetstof goudbruin, haal uit de pan en houd opzij.

Bak de ui samen de marjolein en paprikapoeder in dezelfde kookpot met wat vetstof gedurende 2 minuten.

Voeg vervolgens de knoflook toe en bak nog 1 minuut.

Voeg de wortel en selder toe en stoof gedurende 10 minuten, tot de groenten wat zachter worden.

Voeg de tomatenblokjes toe met een half blik water en laat gedurende 20 minuten pruttelen op een laag vuurtje.

Mix de saus tot een gladde massa (optioneel) en voeg de balletjes toe aan de saus.

Verdeel de puree over de borden en werk af met de balletjes in tomatensaus en verse oregano.