Kook de eiernoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, spoel ze af met koud water en zet ze opzij.
Ingrediënten
1 pak Lightly Roasted Pieces Garden Gourmet
100 g dunne eiernoedels, gekookt en afgekoeld
50 g gesneden radijsjes
1 wortel, geraspt
1/2 komkommer, in plakjes gesneden
1 klein handje verse korianderblaadjes
1 klein handje geraspte rode kool
Bowl saté noedels met Lightly Roasted Pieces
Heb je een snelle lunchoplossing nodig die niet zoveel is als een broodje? Probeer deze snelle en heerlijke bowl gemaakt met onze Garden Gourmet Lightly Roasted Pieces!
BEREIDING
1. Kook de noedels
2. Bereid de ingrediënten
Snijd de lente-uitjes, rode kool en radijsjes fijn en doe ze in een kom. Maak met een dunschiller linten van wortel en komkommer en doe deze samen met de korianderblaadjes in de kom. Bestrijk met de satédressing en voeg tenslotte de noedels toe en roer tot alles bedekt is.
3. Serveer
Serveer en garneer met sesamzaadjes en een scheutje limoensap.
Nutritionele informatie