Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Voie gras

Brioche hapjes met Voie Gras

Serving 6 PORTIES
Tijdsduur 15 MIN
Moeilijkheid Gemakkelijk

Ingrediënten

1 pot Voie Gras 180gr
6 sneetjes stokbrood
1 eetlepel granaatappelpitjes
2 gedroogde abrikozen
1 kopje rode biet- of tuinkersblaadjes
grof gemalen zwarte peper
1 theelepel extra vierge olijfolie
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Brioche hapjes met Voie Gras

Trakteer uzelf op onze onweerstaanbare Voie Gras-briochehapjes! Ze zijn perfect om een feestelijk tintje aan uw feestelijke maaltijden te geven.

BEREIDING

1. Snijd het stokbrood

Snijd het stokbrood in dunne plakjes, besprenkel met olijfolie en rooster ze in een pan of in een voorverwarmde oven op 200°C tot het goudbruin is. Laat vervolgens afkoelen.

2. Snijd de abrikozen in plakjes

Snijd de abrikozen en de waterkers in plakjes. Haal de Voie Gras uit de pan volgens de aanwijzingen op de verpakking, of verdeel het met een mes over de toast.

3. Eindpresentatie

Voeg stukjes abrikozen, granaatappelpitjes toe en strooi zwarte peper en zoutvlokken over de Voie Gras. Garneer vervolgens met waterkersblaadjes.

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.