Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Crispy Filet Burger

Burger met Marine-Style Crispy Filet

Ingrediënten

1 pak Marine-Style Crispy Filet
2 kropjes sla
1 winterwortel
2 mini-komkommers
2 eetlepels kruidenmengsel (bieslook, dille)
1 citroen
2 hamburgerbroodjes
1 theelepel honing
2 eetlepels chilisaus
2 eetlepels vegan mayonaise
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Burger met Marine-Style Crispy Filet

Ontdek deze heerlijke Marine-Style Crispy Filet Garden Gourmet Burger met verse toppings en een vleugje chili. Een burger met de smaak van vis, zonder vis.

BEREIDING

1.

Schil de wortel, halveer hem en snijd hem in de lengte in dunne plakjes. Snijd de plakjes in dunne reepjes en breng op smaak met citroensap en een beetje honing. Snijd de kruiden fijn en meng ze met de mayonaise.

2.

Snijd de komkommers in de lengte door. Voeg zout en peper toe en breng op smaak met een beetje citroensap en een klodder chilisaus.

3.

Snijd de broodjes doormidden en rooster de gesneden kanten van beide helften in een hete pan tot ze lichtbruin zijn. Bak de “vis”filet volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4.

Besmeer het brood met de kruidenmayonaise en verdeel de sla er royaal over. Verdeel de wortelsalade en de Marine-Style Crispy Filet erover. Voeg de komkommersalade toe aan de filet, giet er een beetje chilisaus over en leg de bovenkant van het broodje.

5. Presentatie

Serveer met wortelsalade en frietjes.

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.