Bol de style mexicain Garden Gourmet

Burrito bowl met Mexican Filet Pieces

2 PORTIES
20 MIN
Gemiddeld
Koop nu

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Sensational Filet Pieces Mexican Seasoning
150 g rijst
½ rode paprika en ½ gele paprika
1 avocado
1 limoen
1 krop snijsla
2 tomaten
1 kleine rode ui
1 verse jalapeñopeper (rood en / of groen)
140 g maïskorrels
200 g rode bonen
een paar korianderblaadjes
gerookte paprikapoeder
Peper en zout
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

1. 1

Kook de rijst, giet af en laat een beetje afkoelen. Snijd de slablaadjes van de krop en leg ze in koud water. Halveer de avocado, verwijder de pit en schil en snijd in dunne plakjes. Besprenkel vervolgens met limoensap.

2. 2

Snijd de tomaten in vier en giet de bonen en maïs af. Schil en snijd de ui in hele dunne ringetjes.

3. 3

Snijd de paprika's in dunne reepjes en bak ze kort in de pan met een beetje olie, breng op smaak met peper en zout

4. 4

Bak de Mexican filet pieces in olie volgens de aanwijzing op de verpakking.

5. 5

Verdeel de slablaadjes over de kommen en verdeel de rijst erover. Verdeel vervolgens de groenten rondom en leg de gekookte Mexican filet pieces erop. Bestrooi de groenten met gerookt paprikapoeder en garneer met verse koriander, jalapeñopeper en limoen.

6.

TIPS: De plakjes verse jalapeñopeper kunnen gemakkelijk bewaard worden met azijn, een beetje zout en een tl suiker. Laat ze een uur staan. Lekker bij tortillachips en zure room (veganistisch).

Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
115.7 gram
Energie
773 kilocalorieën
Vetten
17.4 gram
Eiwit
45.1 gram