Egeltje van braadworst en aardappelpuree

1 PORTIES Serving
30 MIN Tijdsduur
Gemakkelijk Moeilijkheid

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Sensational Braadworst
250 g licht kruimige aardappelen
50 ml plantaardige melk
3 zwarte olijven
Enkele plakjes komkommer
Olijfolie
Wat rauwkost erbij: wortelen, rode paprika, komkommer, enz.
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Snijd de aardappelen in gelijke stukken en kook ze ongeveer 20 minuten met een beetje zout. Verwarm de melk.

Giet de aardappelen af en roer en pureer. Voeg wat warme melk en wat olijfolie toe en roer tot een gladde puree.

Bak ondertussen de Sensational Braadworst volgens de aanwijzingen op de verpakking bruin en gaar. Verdeel wat puree in het midden van het bord.

Snijd de Sensational Braadworst in plakjes en verdeel ze in de puree als stekeltjes en pootjes van de egel. Maak de oogjes en de snuit van de olijven en garneer het bord met plakjes komkommer als 'gras'.

Nutritional Information
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
42.9 gram
Eiwit
34 gram
Vetten
26.25 gram