Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Serving 4 PORTIES
Moeilijkheid Gemakkelijk

Ingrediënten

1 pakje Garden Gourmet spinaziefalafel
350 g Griekse yoghurt
250 gram zelfrijzend bakmeel
1 limoen
1 rode ui
1 vlezige rijpe tomaat
1 bosje platte peterselie
½ granaatappel
zout, peper, olijfolie
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Falafel naanwrap

Garden Gourmet presenteert u een recept van chef-kok Wim Ballieu! Op het menu staat een Falafel naan wrap, klaar in 15 minuten. Klaar om het recept te maken?

BEREIDING

1. Begin met het bereiden van de naanbroodjes

Meng de Griekse yoghurt en het zelfrijzend bakmeel tot er een soepel deeg ontstaat. Vorm kleine balletjes van het deeg en druk ze plat om de vorm van het brood te krijgen. Kook ze in een pan met olijfolie.

2. Kook de falafels

Kook vervolgens de spinaziefalafels in een geoliede pan gedurende 6 tot 8 minuten tot ze zeer knapperig zijn.

3. Bereid de vulling voor

Pel ondertussen de rode ui en ontpit de tomaat. Snijd vervolgens alles in blokjes. Verzamel de granaatappelpitjes, hak de platte peterselie fijn en meng alles met de tomaat en ui. Breng op smaak met zout en peper.

4. Maak de saus

Meng voor de saus de overgebleven Griekse yoghurt met het sap en de schil van een limoen.

5. Bereid je voor en geniet ervan!

Doe als laatste de spinaziefalafels, groenten en als laatste de saus in de naanbroodjes.

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.