Pel en snipper de ui. Snijd de selderij en wortel in kleine blokjes. Hak de blaadjes van de kruiden fijn. Breng een pan met ruim water en zout aan de kook om de gnocchi in te koken.
Ingrediënten
1 pak Garden Gourmet Sensational Gehakt
1 ui
1 stengel bleekselderij
50 g wortelen
Olijfolie
2 tl Provençaalse kruiden
1 el tomatenpuree
400 g gnocchi (verpakt of vers)
1 klein glas cranberrysap (of rode wijn)
1 blikje tomaten in blokjes
1 snuifje zout
1 snuifje zwarte peper
1 el bevroren erwten
(Vegan) geraspte kaas
BEREIDING
1. 1
2. 2
Bakde gesneden groenten met de kruiden in een pan met veel olie tot ze doorschijnend worden en bak het Sensational Gehakt mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak even mee. Voeg het cranberrysap (of de wijn) toe en laat kort inkoken.
3. 3
Voeg de tomaten en de erwten toe. Breng het al roerend aan de kook en laat het ongeveer 15 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper. Kook de gnocchi ongeveer 4 minuten in kokend water tot ze drijven. Laat ze uitlekken en besprenkel ze met olijfolie.
4. 4
Giet de gnocchi vervolgens voorzichtig in de Bolognesesaus en serveer met geraspte kaas.
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
82.7 gram
Vetten
16.2 gram
Eiwit
29.2 gram