Gnocchi Bolognaise met Sensational Gehakt

2 PORTIES Serving
35 MIN Tijdsduur
Gemakkelijk Moeilijkheid

Ingrediënten

1 pak Sensational Garden Gourmet Gehakt
1 ui
1 stengel bleekselderij
50 gram wortelen
Olijfolie
2 theelepels Provençaalse kruiden
1 eetlepel tomatenpuree
400 gram gnocchi (verpakt of vers)
1 klein glas cranberrysap (of rode wijn)
1 blikje tomaten in blokjes
1 snuifje zout
1 snuifje zwarte peper
1 eetlepel bevroren erwten
Veganistische geraspte kaas
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Pel en snipper de ui. Snijd de selderij en wortel in kleine blokjes. Hak de blaadjes van de kruiden fijn. Breng een pan met ruim water en zout aan de kook om de gnocchi in te koken.

Bak alle groenten met de kruiden in een pan met veel olie tot ze doorschijnend worden en bak het gehakt mee. Voeg de tomatenpuree toe en bak even mee. Voeg het cranberrysap (of de wijn) toe en laat kort inkoken.

Voeg de tomaten en de erwten toe. Breng het al roerend aan de kook en laat het ongeveer 15 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper. Kook de gnocchi ongeveer 4 minuten in kokend water tot ze drijven. Laat ze uitlekken en besprenkel ze met olijfolie.

Giet de gnocchi vervolgens voorzichtig in de Bolognesesaus en serveer met geraspte kaas.