Verwarm de oven tot 200 graden.
Ingrediënten
BEREIDING
Verdeel de rondo met een vork en bak het in een pan. Snijd de aubergine in de lengte in plakjes van 1 cm, spreid ze uit op een bakplaat en besprenkel met olijfolie, zout en peper. Bak 15 tot 20 minuten.
Verhit een beetje vet in een pan en bak hierin de ui met de Provençaalse kruiden en kaneel enkele minuten. Voeg dan de knoflook toe met de bleekselderij en wortelblokjes en laat 10 minuten sudderen. Voeg de in blokjes gesneden tomaten en linzen toe, meng goed en laat nog 15 minuten sudderen.
Neem een ovenschaal en begin met een laagje aubergine. Bedek de aubergines vervolgens met de tomatensaus en een laagje Griekse rondo. Herhaal nog een keer. Meng de ricotta met de Parmezaanse kaas en verdeel over de moussaka.
Leg ze 10 minuten onder de ovengrill. De moussaka is klaar als zich een goudbruin korstje vormt. Serveer onmiddellijk.