Halloween Pompoentaart

Halloween Pompoentaart

4 PORTIES
1 H. 15 MIN
Moeilijk

Ingredients

1 pak Sensational Mediterranean Pieces Garden Gourmet
400 g pompoenvlees
2 vellen bladerdeeg
4 tot 6 plakjes hartige taartbodem (diepvries)
3 eieren
1 citroen (alleen schil)
100 ml melk (veganistisch)
120 g verse room (veganistisch)
100 g mozzarella (veganistisch)
zout
peper
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Preparation

Verwarm de oven voor op 180°C en laat het deeg ontdooien. Snijd de pompoen in stukjes, verwijder de zaadjes, schil hem en snijd hem in gelijke blokjes. Kook de pompoen ongeveer 15 minuten in gezouten water. Mix 2/3 puree met een staafmixer of keukenmachine.

Meng de pompoenpuree met de melk, room, kaas en eieren. Kruid met peper, zout en geraspte citroenschil.

Bak de Garden Gourmet Sensationele Mediterrane stukjes een paar minuten in een beetje olie tot ze lichtbruin zijn, haal ze uit de pan en laat ze even afkoelen.

Vet de bakvorm in met een beetje olie en bekleed hem met bakpapier. Stel de deegplakken samen. Spreid ze uit op een grote bakplaat en bekleed de vorm ermee.

Giet het pompoenmengsel in de pan en verdeel de pompoenstukjes en Garden Gourmet Sensationele Mediterrane stukken. Bak de taart in het midden van de oven in ongeveer 45 minuten gaar.

Rol de bladerdeegvellen op elkaar tot een plak ter grootte van een cakevorm, leg deze op een vel bakpapier en steek er een "spookachtig" gezicht uit. Bestrijk ze met melk of ei en bak ze bruin op een bakplaat en leg ze op de taart. Garneer met de Halloween-decoratie.

Nutritional Information
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Energie
446.6 kilocalorieën
Eiwit
17.2 gram
Koolhydraten
46.4 gram
Vetten
22.1 gram