2 PORTIES Serving
35 MIN Tijdsduur
Gemakkelijk Moeilijkheid

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Italiaanse Carré
200 gram spaghetti
Enkele takjes basilicum
Enkele takjes oregano
Twee handjes pijnboompitten
2 eetlepels Parmezaanse kaas
1 kleine ui, fijngehakt
1 teentje knoflook, geperst
1 koffielepel Provençaalse kruiden
700 ml passata
Peper en zout
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Verhit wat vetstof in een kookpot en stoof de ui met de Provençaalse kruiden gedurende enkele minuten.

Voeg vervolgens de knoflook toe en stoof nog even. Kruid met peper en zout en giet de passata in de kookpot.

Verhit in een pan wat vetstof en bak de Italiaanse carré langs beide kanten goudbruin. Prak vervolgens de Italiaanse carré met een vork in stukjes.

Kook intussen de pasta volgens de instructies op de verpakking.

Meng de spaghetti met de tomatensaus en Italiaanse carré stukjes. Werk af met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, basilicum en oregano. Smakelijk!

Nutritional Information
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
62.07 gram
Eiwit
19.61 gram
Vetten
16.5 gram