Italiaanse carré

Pasta met Italiaanse carré

Serving 2 PORTIES
Tijdsduur 35 MIN
Moeilijkheid Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Italiaanse Carré
200 g spaghetti
Enkele takjes basilicum
Enkele takjes oregano
Twee handjes pijnboompitten
2 el Parmezaanse kaas
1 kleine ui, fijngehakt
1 teentje knoflook, geperst
1 tl Provençaalse kruiden
700 ml passata
Peper en zout
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Pasta met Italiaanse carré

BEREIDING

1. 1

Verhit wat vetstof in een kookpot en stoof de ui met de Provençaalse kruiden gedurende enkele minuten.

2. 2

Voeg vervolgens de knoflook toe en stoof nog even. Kruid met peper en zout en giet de passata in de kookpot.

3. 3

Verhit in een pan wat vetstof en bak de Italiaanse carré langs beide kanten goudbruin. Prak vervolgens de Italiaanse carré met een vork in stukjes.

4. 4

Kook intussen de pasta volgens de instructies op de verpakking.

5. 5

Meng de spaghetti met de tomatensaus en Italiaanse carré stukjes. Werk af met pijnboompitten, Parmezaanse kaas, basilicum en oregano. Smakelijk!

Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Koolhydraten
62.1 gram
Vetten
16.5 gram
Eiwit
19.6 gram