Snijd de aubergine in blokjes en bak deze in olijfolie tot ze bruin zijn. Voeg de knoflook toe, bak nog een minuut voordat je de gehakte tomaten, oregano, suiker en kappertjes toevoegt. Breng aan de kook en laat ongeveer 10 minuten koken, tot je een dikke saus hebt. Kruid naar wens.
Ingrediënten
2 pakjes Garden Gourmet Sensational Filet Pieces Mediterranean
1 teentje knoflook, geperst
gedroogde oregano
1 aubergine
2 el olijfolie om te frituren
2 teentjes knoflook
400 g geplette tomaten
1 theelepel suiker
400 g volkorenspaghetti
2 eetlepels kappertjes
1 bosje verse basilicum
2 theelepels gedroogde oregano
zout en versgemalen zwarte peper
Italiaanse pasta met Filet Pieces Mediterranean Style
Deze recept is een klassieker van de oostkust van Sicilië, bekend als Spaghetti alla Norma, en is ideaal met gebakken aubergines.
BEREIDING
1.
2.
Kook pasta volgens gebruiksaanwijzing.
3.
Kook de Filet Pieces Mediterranean Style goudbruin volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg 1 minuut voor het einde van de kooktijd de knoflook en kruiden toe. Giet het pastawater af, maar bewaar een kopje voor later gebruik.
4.
Giet de saus met de Filet Pieces Mediterranean Style over de pasta en maak af met de basilicum. Voeg eventueel een beetje geraspte vegan kaas toe!
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
91.8 gram
Energie
546.5 kilocalorieën
Vetten
12.9 gram
Eiwit
23.7 gram