Garden Gourmet Sensational Marinées Morceaux Italien

Italiaanse quiche met Mediterranean Filet Pieces

5 PORTIES
25 MIN

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Sensational Filet Pieces Mediterranean Seasoning
1 kleine courgette
1 kleine aubergine
1 rode ui
100 g groene aspergepunten
200 ml (plantaardige) melk
100 g kerstomaatjes
50 ml (plantaardige) kookroom of crème fraîche
80 g geraspte (vegan) kaas
2 el maizena
6 plakjes hartige taartbodem (300 g)
gedroogde oregano
basilicum voor garnering
frituurolie
zout en peper
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Snijd de courgette en aubergine in stukjes en de ui in ringen.

Bak de groenten een paar minuten in een beetje olie tot ze lichtbruin zijn, bestrooi met oregano en laat afkoelen. Blancheer de asperges (1 minuut in kokend water) en spoel ze af in koud water. Snijd de tomaten doormidden. Kook de Mediterranean Filet Pieces volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verwarm de oven voor op 180º C. Rol het deeg uit in de quichevorm. Meng de melk met de room, kaas en maizena en breng op smaak met peper en zout.

Plaats de quichevorm op een bakplaat en verdeel de gebakken groenten, tomaten en Mediterranean Filet Pieces over de quiche. Giet het melkmengsel erover en verdeel de asperges erover.

Bak de quiche ongeveer 40 minuten. Werk af met verse basilicum en serveer bijvoorbeeld met een rucola-salade met olijfolie en balsamicoazijn.

Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Eiwit
13.3 gram
Koolhydraten
58.1 gram
Vetten
24.5 gram