Italiaanse quiche met Sensational Marinated Pieces

5 PORTIES Serving
25 MIN Tijdsduur
Difficile Moeilijkheid

Ingrediënten

1 pakje Garden Gourmet Sensational Marinated Pieces Mediterranean Seasoning
1 kleine courgette
1 kleine aubergine
1 rode ui
100 gram groene aspergepunten
200 ml plantaardige melk
100 gram kerstomaatjes
50 ml plantaardige kookroom of crème fraîche
80 gram geraspte vegan kaas
2 eetlepels maizena
6 plakjes hartige taartbodem (300 g)
gedroogde oregano
basilicum voor garnering
frituurolie
zout en peper
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Snijd de courgette en aubergine in stukjes en de ui in ringen.

Bak de groenten een paar minuten in een beetje olie tot ze lichtbruin zijn, bestrooi met oregano en laat afkoelen. Blancheer de asperges (1 minuut in kokend water) en spoel ze af in koud water. Snijd de tomaten doormidden. Kook gemarineerde filetstukken volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verwarm de oven voor op 180º C. Rol het deeg uit in de quichevorm. Meng de melk met de room, kaas en maizena en breng op smaak met peper en zout.

Plaats de quichevorm op een bakplaat en verdeel de gebakken groenten, tomaten en gemarineerde filetstukjes over de quiche. Giet het melkmengsel erover en verdeel de asperges erover.

Bak de quiche ongeveer 40 minuten. Werk af met verse basilicum en serveer bijvoorbeeld met een rucola-salade met olijfolie en balsamicoazijn.

Nutritional Information
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Carbohydrates
58.13 g
Protein
13.34 g
Fats
24.5 g