Japanse Miso Ramen-soep

4 PORTIES Serving
20 MIN Tijdsduur
Moeilijk Moeilijkheid

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Sensational Marinated Filet Pieces Asian Seasoning
250 g ramennoedels
100 g shiitake-paddenstoelen
1 handvol verse spinazie
100 g gekookte edamame bonen
4 radijsjes
4 wortelen
100 g bimi
1 L misobouillon van een misobouillonblokje of bouillonpasta
zwarte sesamzaadjes en shisho paarse tuinkers om te garneren
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Kook de ramen noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de shiitake, radijs en wortel in plakjes en snij de bimi doormidden. Kook de wortels 4 minuten tot ze knapperig zijn en blancheer de bimi en shiitake 2 minuten.

Breng de bouillon aan de kook. Bak de gemarineerde stukjes zachtjes volgens de instructies op de verpakking.

Verdeel de ramen noodles, wat verse spinazieblaadjes, wortels, bimi, sojabonen, shii-take en gemarineerde stukjes in grote soepkommen.

Lepel de hete bouillon erover en garneer met radijsjes, sesamzaadjes en shisho cress.

Lekker bij: pittige chili 'crisp' olie 150 ml olijfolie 1 grote verse chilipeper 1 sjalot 1 teentje knoflook 1 el gedroogde chilivlokken 1 tl geraspte verse gember. 1. Snijd de sjalot, knoflook en verse peper (zaadvlees) fijn en fruit ze zachtjes zonder bruin te worden in een beetje olie. 2. Voeg de rest van de olie en gember toe en laat afkoelen.

Nutritional Information
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Energie
451.11 kilocalorieën
Koolhydraten
78.43 gram
Eiwit
18.26 gram
Vetten
7.94 gram