Kaas schnitzel met gegratineerde bloemkool

2 PORTIES Serving
55 MIN Tijdsduur
Gemakkelijk Moeilijkheid

Ingrediënten

1 verpakking Garden Gourmet Kaas-Schnitzel
1 kleine bloemkool
150 gram geraspte kaas
3 eetlepels bloem
2 eetlepels panko
2 eetlepels boter
300 mililiter melk
Een snufje nootmuskaat
Enkele blaadjes salie
Peper en zout
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Snijd de bloemkool in roosjes en kook beetgaar in water

Maak de kaassaus door de boter te smelten in een pan. Strooit vervolgens de bloem bij de boter en roer glad met een garde. Giet er al roerend de melk bij en laat de saus indikken.

Voeg de helft van de kaas toe bij de saus en roer tot de kaas volledig is gesmolten. Kruid met nootmuskaat, peper en zout.

Verwarm de oven op 200 graden. Neem een ovenschaal en besprenkel met olijfolie. Stort de bloemkoolroosjes in de ovenschaal, giet er de kaassaus over, bestrooi met de rest van de kaas en de panko.

Bak de bloemkool gedurende 20 minuten in de oven of tot de bloemkool mooi goudbruin ziet.

Verhit intussen wat vetstof in een pan en bak de kaasschnitzel volgens de instructies op de verpakking.

Verdeel de gegratineerde bloemkool en kaasschnitzels over de borden. Werk af met enkele blaadjes salie en serveer onmiddellijk