Kokoscurry geserveerd met Asian Filet Pieces

4 PORTIES Serving
35 MIN Tijdsduur
Moeilijk Moeilijkheid

Ingrediënten

2 pakken Garden Gourmet Sensational Filet Pieces Asian Seasoning
1 kleine bloemkool
1 sjalot
200 g verse spinazie
3 el madras-kerriepoeder
1 el tomatenpuree
400 ml tomatenblokjes (blik)
400 ml kokosmelk (blik)
zout en peper
quinoa (of rijst) om te serveren
olijfolie
koriander en rode peper als garnering
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Schil en snipper de sjalot en snijd de bloemkool in kleine roosjes. Fruit de sjalot in olie in een grote, lage pan. Bak de bloemkoolroosjes en voeg de madras-curry toe.

Bak een paar minuten en voeg de tomatenpuree toe. Bak kort mee en voeg de tomatenblokjes en kokosmelk toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur sudderen tot de bloemkool net gaar is. Begin met het koken van je quinoa (of rijst) volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Ondertussen, bak de Asian Filet Pieces volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin. Breng de curry op smaak met peper en zout en breng de spinazie in de curry.

Verdeel de stukjes in de curry of serveer ze apart. Werk af met koriander en rode peper. Voeg je quinoa (of rijst) apart toe en klaar om te eten!

Nutritional Information
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
45 gram
Eiwit
25.94 gram
Vetten
34.16 gram