Schil en snipper de sjalot en snijd de bloemkool in kleine roosjes. Fruit de sjalot in olie in een grote, lage pan. Bak de bloemkoolroosjes en voeg de madras-curry toe.
Ingrediënten
Kokoscurry geserveerd met Asian Filet Pieces
Ontdek deze vegan curry met kokosmelk, gemaakt met onze Sensational Garden Marinated Filet Pieces Asian Style Garden Gourmet. Probeer het.
BEREIDING
Bak een paar minuten en voeg de tomatenpuree toe. Bak kort mee en voeg de tomatenblokjes en kokosmelk toe. Breng aan de kook en laat op laag vuur sudderen tot de bloemkool net gaar is. Begin met het koken van je quinoa (of rijst) volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak ondertussen de Asian Filet Pieces goudbruin volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng de curry op smaak met peper en zout en breng de spinazie in de curry.
Verdeel de stukjes in de curry of serveer ze apart. Werk af met koriander en rode peper. Voeg je quinoa (of rijst) apart toe en klaar om te eten!