Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen.
Ingrediënten
Lunchbox griekse stijl
Wat vind jij hiervan voor een snelle lunch? Stapels prachtige, kleurrijke groenten met Garden Gourmet Filetstukjes, olijven, quinoa en een supergemakkelijke tzatziki zijn zeker een lust voor het oog!
BEREIDING
Snijd de komkommer in de lengte in kwarten, snijd hem in dunne plakjes en meng met de yoghurt. Breng op smaak met citroen, zout en peper. Snijd de paprika in reepjes en de ui in halve ringen.
Verhit 1 theelepel olie in een pan en bak de filetstukjes met de knoflook en gedroogde kruiden goudbruin en heet.
Breng de quinoasalade op smaak met citroen, olijfolie, zout en peper en meng de olijven erdoor.
Verdeel de paprika's met de uien in één compartiment van je lunchbox, doe de quinoasalade met olijven en de gesneden filet op sla in een andere ruimte. Giet de komkommeryoghurt apart in een afgesloten pot en dat is alles!