1 PORTIES Serving
40 MIN Tijdsduur
Gemakkelijk Moeilijkheid

Ingrediënten

1 pakket Garden Gourmet Filetstukjes
300 gram pompoen
1 witte ui
1 teentje knoflook
2 theelepels paprika
150 ml halfvolle melk
100 ml groentebouillon
180 gram pasta
60 gram oude Brugse kaas
75 gram Emmentaler
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Kook de pasta en laat uitlekken. Snipper de ui, knoflook en pompoen. Verhit een beetje vet in de pan en bak hierin de Filetstukjes aan beide kanten goudbruin. Haal ze uit de pan en zet opzij.

Verhit in dezelfde pan een beetje vet en voeg de ui met het paprikapoeder toe en laat dit een paar minuten sudderen.

Voeg dan de knoflook en pompoenblokjes toe en laat nog 5 minuten sudderen. Voeg melk en groentebouillon toe en kook tot de pompoenblokjes gaar zijn. Meng de saus met een handmixer tot een gladde massa.

Voeg vervolgens de kazen toe en meng tot ze gesmolten zijn. Maak de saus eventueel nog wat dikker met maïzena.

Meng de Filetstukjes en pasta met de pompoen- en kaassaus en giet deze in een ovenschaal. Eindig met wat meer geraspte kaas.

Plaats de ovenschaal 5 minuten onder de grill, tot er een bruine korst ontstaat. Serveer onmiddellijk.