Mini quiches aux morceaux marinés

Mini quiches met Mediterranean Filet Pieces

Serving 6 PORTIES
Tijdsduur 47 MIN
Moeilijkheid Moeilijk
Koop nu

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Sensational Filet Pieces Mediterranean Seasoning
4 plakjes hartige taartbodem of bladerdeeg
100 g broccoli
4 artisjokharten (blik)
6 zongedroogde tomaten
100 ml (plantaardige) melk
100 ml (plantaardige) kookroom
50 gram geraspte (vegan) kaas
1 eetlepel maizena (of 1 ei)
zout en peper
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Mini quiches met Mediterranean Filet Pieces

BEREIDING

1.

Laat het deeg ontdooien en vet de muffinvorm licht in. Verwarm de oven voor op 180 ° C. Snijd de broccoli in hele kleine roosjes, blancheer ze kort in kokend water en spoel af met koud water.

2.

Snijd de deegplakken met een ronde koekjesvorm (geschikt voor de muffinvorm) en bekleed hiermee de vormpjes. Rol eventueel overgebleven deeg uit om te gebruiken.

3.

Snijd de Mediterranean Filet Pieces iets kleiner en bak ze kort in wat olie aan. Vul de vormpjes met tomatenblokjes, artisjok, broccoli, Mediterranean Filet Pieces en geraspte kaas.

4.

Meng de melk met de room en het ei of maizena. Breng op smaak met peper en zout.

5.

Giet het mengsel over de vulling en bak de quiches in circa 25 minuten goudbruin en gaar in het midden van de oven. Laat ze afkoelen in de vormpjes en haal ze eruit.

Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Koolhydraten
24.3 gram
Energie
185.5 kilocalorieën
Vetten
4.8 gram
Eiwit
12.2 gram