Mini quiches met gemarineerde stukjes

6 PORTIES Serving
47 MIN Tijdsduur
Moeilijk Moeilijkheid

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Sensational Marinated Filet Pieces Mediterranean Seasoning
4 plakjes hartige taartbodem of bladerdeeg
100 gram broccoli
4 artisjokharten (doos)
6 zongedroogde tomaten
100 ml plantaardige melk
100 ml plantaardige kookroom
50 gram geraspte vegan kaas
1 eetlepel maizena (of 1 ei)
zout en peper
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Laat het deeg ontdooien en vet de muffinvorm licht in. Verwarm de oven voor op 180 ° C. Snijd de broccoli in hele kleine roosjes, blancheer ze kort in kokend water en spoel af met koud water.

Snijd de deegplakken met een ronde koekjesvorm (geschikt voor de muffinvorm) en bekleed hiermee de vormpjes. Rol eventueel overgebleven deeg uit om te gebruiken.

Snijd de gemarineerde stukjes iets kleiner en bak ze kort in wat olie aan. Vul de vormpjes met tomatenblokjes, artisjok, broccoli, gemarineerde stukjes en geraspte kaas.

Meng de melk met de room en het ei of maizena. Breng op smaak met peper en zout.

Giet het mengsel over de vulling en bak de quiches in circa 25 minuten goudbruin en gaar in het midden van de oven. Laat ze afkoelen in de vormpjes en haal ze eruit.

Nutritional Information
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
24.05 gram
Eiwit
10.33 gram
Vetten
3.91 gram