Stoof de ui samen met de Provençaalse kruiden gedurende enkele minuten.
Ingrediënten
2 pakken Garden Gourmet Sensational Gehakt
1 witte ui, fijngesnipperd
1 tl Provençaalse kruiden
2 teentjes knoflook, geperst
300 g wortel, in blokjes
125 g champignons, in kwartjes
800 ml tomatenblokjes
Enkele takjes verse basilicum
(vegan) Parmezaanse kaas
BEREIDING
1. 1
2. 2
Voeg vervolgens het Sensational Gehakt toe samen met de knoflook.
3. 3
Voeg de wortels en champignons toe en bak nog enkele minuten.
4. 4
Voeg vervolgens de tomatenblokjes, wat water en de lasagnevellen toe en laat gedurende 30 minuten zachtjes koken. De one-pot lasagne is klaar wanneer de lasagnevellen gaar zijn.
5. 5
Serveer onmiddellijk en werk af met enkele blaadjes basilicum en Parmezaanse kaas.
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
304 gram
Vetten
44.5 gram
Eiwit
107.5 gram