Rondo de fromage aux épinards Garden Gourmet

Ovenschotel met spinazie-kaas rondo

4 PORTIES
40 MIN
Moeilijk

Ingrediënten

2 pakken Garden Gourmet Spinazie-Kaas Rondo
500 g groene asperges
400 g pompoen (hokkaido of flespompoen)
2 middelgrote venkelbollen
1 rode ui
500 g gemengde aardappelen (truffel, roseval en krieltjes)
4 takjes verse tijm en 2 theelepels venkelzaad
2 el granaatappelpitjes
2 el walnoten
Olijfolie
Zout en peper
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Zet een pan met veel water en een beetje zout op om de asperges te blancheren.

Snijd de uiteinden van de asperges af (ongeveer 3 cm) en blancheer ze 1 minuut in kokend water. Haal de asperges uit het water en kook de aardappelen in ca. 3 minuten. Snijd de venkel en rode ui (schillen is niet nodig) in vieren. Snijd de aardappelen doormidden in gelijke delen, niet te groot.

Verdeel de groenten en aardappelen over de bakplaat. Besprenkel met olijfolie en bestrooi met zout, peper, tijmblaadjes en gemalen venkelzaadjes.

Rooster de groenten en aardappelen in ongeveer 30 minuten gaar. Roer eventueel na 15 minuten goed door.

Bak de spinazie-kaas rondo's ongeveer 12 tot 14 minuten tussen de groenten op de bakplaat, of bak ze apart ongeveer 10 minuten in een pan.

Garneer met granaatappel en geplette walnoten

Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Eiwit
18.7 gram
Koolhydraten
64.6 gram
Vetten
18.1 gram
Het recept is gemaakt met