6b264d47dff34d41a7703f67ef273d42_GG307101.jpg

Zomerse pastasalade met Sensational Chorizo

4 PORTIES
25 MIN
Gemakkelijk
0

Ingrediënten

2 pakken Sensational Chorizo Garden Gourmet
400 g penne pasta
2 middelgrote aubergines
250 g kerstomaatjes
4 el verse ricotta
2 teentjes knoflook
1 tl gedroogde oregano
Een bosje verse basilicum
Olijfolie
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Kook de penne volgens de instructies op de verpakking. Giet af en besprenkel met wat olijfolie.

Verwarm de oven (of BBQ) voor op 220 ºC. Snijd de aubergine in de lengte in vieren en daarna in stukjes van ca. 3 cm. Halveer de tomaten.

Hak de knoflook fijn en meng met de groenten en wat olijfolie, peper, zout en oregano.

Verdeel de groenten over een bakplaat (of maak individuele aluminiumverpakkingen voor BBQ-gebruik). Rooster ze ongeveer 15 minuten in de oven of op de BBQ.

Bak de worsten 8-10 minuten in een pan of op de BBQ tot ze gaar zijn. Snijd in plakjes.

Meng de groenten met de pasta en voeg eventueel wat peper, zout en olijfolie toe. Voeg de plakjes worst toe en garneer met ricotta en verse basilicum.