Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pittige spinaziestampot met Groenteschijf

Pittige stamppot met Spinach Cheese Schnitzel

Ingrediënten

2 pakjes Garden Gourmet groenteschnitzels
1 1/5 kg bloemige aardappelen
4 lente-uitjes
6 eetlepels olijfolie
2 stukjes gember (kleine stukjes geschild en fijngehakt
135 g rode paprika
600 g jonge spinazieblaadjes
4 eetlepels zoete chilisaus
6 eetlepels sojasaus
75 ml groentebouillon
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Pittige stamppot met Spinach Cheese Schnitzel

Het wordt kouder buiten en de sweaters worden weer uit de kast getoverd, dit kan maar 1 ding betekenen: het is tijd voor een pittige spinaziestamppot met de Groenteschnitzel.

BEREIDING

1.

Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes. Kook ze in water met zout in 20 minuten gaar.

2.

Snijd de lente-uitjes in 2 cm. Verhit intussen 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak de lente-ui 2 minuten met de gember- en rode paprika. Voeg de spinazie in delen toe en laat deze de hele tijd slinken. Giet het overtollige vocht uit de pan.

3.

Giet de aardappelen af en vang een kopje kookvocht op. Stamp de aardappelen, voeg nog 2 eetlepels olie en voldoende kookwater toe om te pureren.

4.

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de groenten in circa 3 minuten goudbruin en krokant. Breng de sojasaus en chilisaus aan de kook met de groentebouillon en laat 5 minuten zachtjes koken.

5.

Schep de spinazie door de aardappelen en breng de stamppot op smaak met peper en zout. Eet smakelijk!

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Koolhydraten
55.1 gram
Energie
498 kilocalorieën
Vetten
26 gram
Eiwit
15.4 gram
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.