Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Pumpkin with Vegan Filet pieces and yogurt sauce

Pompoen met Vegan Filetstukjes en yoghurtsaus

Serving 2 PORTIES
Tijdsduur 20 MIN
Moeilijkheid Gemakkelijk

Ingrediënten

400 gram Pompoen, rauw
2 Eetlepels Olijfolie
125 Gram Soja-yoghurt
1 Teentje knoflook
Rozemarijn
Zout
Zwarte peper
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Pompoen met Vegan Filetstukjes en yoghurtsaus

Dit is het perfecte pompoenrecept als je houdt van de combinatie van pompoen, perfect gecombineerd met sappige Vegan Filetstukjes van Garden Gourmet. Lekker, smaakvol en klaar in 20 minuten. Probeer het eens, inclusief het recept voor de yoghurtsaus!

BEREIDING

1. Verwarm de oven

Verwarm de oven voor op 180ºC.

2. Snijd de pompoen

Snijd de pompoen in gelijke stukken.

3. Breng de pompoen op smaak

Leg de pompoen op een bakplaat. Voeg een eetlepel olijfolie, zout en peper naar smaak toe en meng.

4. Bak de pompoen en Vegan Filetstukjes

Bak de stukjes pompoen in 15 minuten, roer halverwege het koken. Bereid ondertussen ook de Garden Gourmet Vegan Filetstukjes volgens de bereidingswijze op de verpakking.

5. Bereid de yoghurtsaus

Meng ondertussen de sojayoghurt met de geraspte knoflook, de resterende eetlepel olie, een snufje zout en peper.

6. Serveer!

Serveer de gebakken pompoen met de gegrilde Vegan Filetstukjes erop. Breng op smaak met yoghurtsaus. Eet smakelijk!

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Koolhydraten
10.3 gram
Energie
325.8 kilocalorieën
Vetten
19.5 gram
Eiwit
19.3 gram
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.