Verwarm de oven voor op 180ºC.
Ingrediënten
400 gram Pompoen, rauw
2 Eetlepels Olijfolie
125 Gram Soja-yoghurt
1 Teentje knoflook
Rozemarijn
Zout
Zwarte peper
Pompoen met Vegan Filetstukjes en yoghurtsaus
Dit is het perfecte pompoenrecept als je houdt van de combinatie van pompoen, perfect gecombineerd met sappige Vegan Filetstukjes van Garden Gourmet. Lekker, smaakvol en klaar in 20 minuten. Probeer het eens, inclusief het recept voor de yoghurtsaus!
BEREIDING
1. Verwarm de oven
2. Snijd de pompoen
Snijd de pompoen in gelijke stukken.
3. Breng de pompoen op smaak
Leg de pompoen op een bakplaat. Voeg een eetlepel olijfolie, zout en peper naar smaak toe en meng.
4. Bak de pompoen en Vegan Filetstukjes
Bak de stukjes pompoen in 15 minuten, roer halverwege het koken. Bereid ondertussen ook de Garden Gourmet Vegan Filetstukjes volgens de bereidingswijze op de verpakking.
5. Bereid de yoghurtsaus
Meng ondertussen de sojayoghurt met de geraspte knoflook, de resterende eetlepel olie, een snufje zout en peper.
6. Serveer!
Serveer de gebakken pompoen met de gegrilde Vegan Filetstukjes erop. Breng op smaak met yoghurtsaus. Eet smakelijk!
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
10.3 gram
Energie
325.8 kilocalorieën
Vetten
19.5 gram
Eiwit
19.3 gram