Regenboogpizza

Regenboogpizza met Mexican Filet Pieces

2 PORTIES
35 MIN
Gemakkelijk

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Sensational Marinated Filet Pieces Mexican Seasoning
1 pizzadeegpakket (we gebruikten bloemkoolbasis, maar wissel het gerust af!)
1 blik tomatensaus
60 g broccoli
1 rode en 1 oranje paprika
1 rode ui
40 g maïs
1 tl oregano
20 g (vegan) kaas
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

1.

Verwarm je oven voor op 220 °C. Snijd alle groenten grof: broccoli, rode ui en paprika's.

2.

Garneer je pizza. Open je blikje tomatensaus, verdeel wat over de bodem van je pizzadeeg en voeg wat oregano en wat (vegan) kaas toe.

3.

Voeg aan je basis alle gesneden groenten, wat maïs en Mexican Filet Pieces toe. Voeg deze ingrediënten in lagen van kleuren toe zodat het een regenboog vormt zoals in de afbeelding, van de paarse kleur van de ui tot het rood van de paprika.

4.

Als je tevreden bent, plaats de pizza gedurende 10 minuten in de oven en geniet ervan!

Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
93.8 gram
Energie
626.8 kilocalorieën
Vetten
17.8 gram
Eiwit
31.8 gram