Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Romige Champignonsoep Met Vegetarische Ballen

Romige champignonsoep met groenteballetjes

Serving 2 PORTIES
Tijdsduur 20 MIN
Moeilijkheid Gemakkelijk

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Groenteballetjes
250 tot 300 g gemengde paddenstoelen (zoals cantharellen, kastanjechampignons, champignons)
1 kleine wortel
1/4 venkelknol
1 kleine ui
1000 ml groentebouillon (van 1 bouillonblokje)
150 tot 200 ml (vegan) room
een paar takjes tijm (voor garnering)
olijfolie om te frituren
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Romige champignonsoep met groenteballetjes

Trek in een lekkere warme soep op een koude winterdag? Maak dan deze overheerlijke rijkgevulde romige champignonsoep met de Garden Gourmet Groenteballetjes, eet smakelijk!

BEREIDING

1. Snij de groente

Snij de wortel, venkel en ui in kleine stukjes. Hak de champignons grof. Fruit het groentemengsel in de olie tot de ui glazig is. Voeg de gemengde champignons toe en bak ze mee.

2. Breng de soep aan de kook

Voeg de bouillon toe en breng de soep aan de kook. Voeg de room toe, roer, breng weer aan de kook. Voeg eventueel wat zout toe.

3. Bak de groenteballen

Bak de Garden Gourmet Groenteballen rondom in een beetje olie lichtbruin en verdeel ze over soepkommen of borden.

4. Serveren maar!

Schep de soep met champignons op de groenteballetjes en garneer met tijm.

chef_cooking

CULINAIRE TIPS

Serveertip
Deze soep smaakt nog lekkerder met warm brood.
Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Koolhydraten
19.2 gram
Vetten
9.6 gram
Eiwit
8.3 gram
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.