Was en snij de sla in stukjes. Leg het als basis op een bord.
Ingrediënten
Sensational Crispy Mini Filet Salade
Als je op zoek bent naar een lekkere en verfrissende salade, maar met een crunch, dan is ons saladerecept gemaakt met Garden Gourmet Sensational Crispy Mini Filet perfect voor jou en volledig plantaardig!
BEREIDING
Bereid de Garden Gourmet Crispy Mini Filet in een pan met 2 el olijfolie goudbruin volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ze in hapklare porties.
Schil en snijd de avocado. Besprenkel het met een beetje citroensap, zodat het niet donker wordt. Was de cherrytomaatjes en halveer ze. Pel de ui en snijd hem in stukjes.
Tip: laat de ui 15 minuten marineren in azijn om de smaak van de ui wat zachter te maken.
Voor de rijke saladedressing heb je nodig: 2 el vegan tahini, 2 el olijfolie, 1 tl rijstazijn, 1 el agavesiroop, 1 fijngehakt teentje knoflook, 2 el citroensap en ¼ tl zout en peper.
Meng de ingrediënten in een kom en klop met een vork tot een saus. Serveer de salade met de saus als dressing.