Schil de rode ui en snijd deze in dunne ringen. Knijp de limoen erover uit, meng en laat ongeveer 20 minuten marineren. Snijd de aardappelen in dikke plakken (niet schillen). Kook de aardappelen in kokend water gaar, ongeveer 5 minuten.
Ingrediënten
Sensational Schnitzel met aardappelsalade
Zin in een traditionele maaltijd? Probeer ons vegetarische recept met de Garden Gourmet Sensational Schnitzel geserveerd met een heerlijke aardappelsalade. De harmonieuze combinatie van de knapperige Sensational Schnitzel en de zoetheid van de aardappelsalade zal iedereen aan tafel bekoren!
BEREIDING
Giet de aardappelen af en laat ze iets afkoelen. Besprenkel de nog warme aardappelen met olijfolie en bestrooi ze met zout en peper.
Snijd de lente-uitjes en radijsjes fijn en hak de dille en bieslook grof. Giet alles met de mosterd, kappertjes en gemarineerde uien over de aardappelen. Breng indien nodig op smaak met citroensap, zout en peper.
Kook Sensational Garden Gourmet Schnitzel volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin en krokant en serveer met aardappelsalade.