Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken van gelijke grootte. Kook ze in ongeveer 20 minuten gaar, giet ze af en laat ze nog even onafgedekt stomen.
Ingrediënten
Krokante spinazie-kaasrondo, geroosterde wortelen en aardappelpuree
Geniet van een zorgeloze vegetarische maaltijd met dit smakelijke trio: spinazie-kaasrondo, geroosterde wortelen en aardappelpuree.
BEREIDING
Verwarm de melk en pureer de aardappelen tot een gladde massa. Voeg geleidelijk de melk toe aan de aardappelen, terwijl u roert met een garde.
Was de wortels (schillen is niet nodig) en snij de toppen eraf, laat ongeveer 2 cm vrij. Als de wortels dik zijn, snijd ze dan in de lengte doormidden en leg ze naast elkaar op een bakplaat. Besprenkel met olijfolie en citroensap en bestrooi met zout en peper. Dek af met aluminiumfolie en bak ongeveer 15 minuten. Verwijder vervolgens de folie en rooster nog eens 10 minuten.
Snijd voor de vinaigrette de ui en peterselie fijn. Meng ze met de olie, het sap van een halve citroen en breng op smaak met peper en zout.
Kook de schnitzels met spinazie en kaas knapperig en goudbruin volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer met aardappelpuree en geroosterde wortels. Giet de vinaigrette over de wortels.