Maak de spruitjes klaar en halveer ze.
Ingrediënten
1 pakje Garden Gourmet Gehaktballetjes
600 spruitjes
100g granaatappelpitjes (ook diepvries)
1/2 bosje verse peterselie
30 ml olijfolie
Spruitjes en granaatappelsalade met groenteballetjes
Groentebollen zijn makkelijk te maken en passen goed bij rijke sauzen die de heerlijke smaak absorberen. Of je nu traditionele pasta of kleine gerechten bereidt, met deze smakelijke, plantaardige oplossing kun je je gasten meer spannende opties bieden.
BEREIDING
1. Bereid de spruitjes voor
2. Kook spruitjes tot ze bruin zijn.
Bak de spruitjes in een koekenpan in de olie op hoog vuur goudbruin.
3. Kook de Garden Gourmet Gehaktballetjes
Voeg gehaktballetjes toe en kook tot ze bruin zijn en de spruitjes al dente zijn.
4. Voeg granaatappelpitjes, verse peterselie en hazelnootolie toe.
Voeg vlak voor het serveren granaatappelpitjes, verse peterselie en hazelnootolie toe.
5. Klaar om te serveren
Kruid met peper en zout.
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
7.6 gram
Vetten
107 gram
Eiwit
5.9 gram