Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
STOEMP AUX CAROTTES ET BOULETTES  VEGGIE

Stoemp met wortelen en groenteballetjes

Serving 4 PORTIES
Moeilijkheid Gemakkelijk

Ingrediënten

1 pakje Garden Gourmet gehaktballetjes
1 theelepel kerriepoeder
400 g tomatenpulp
200 ml kokosroom
500 gram aardappelen
200 g wortelen
1 eetlepel mosterd
1 laurierblad
1 bosje waterkers
nootmuskaat
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Stoemp met wortelen en groenteballetjes

Garden Gourmet presenteert u een recept van chef-kok Wim Ballieu! Op het menu staat een wortel Stoemp met vegetarische gehaktballetjes, klaar in 15 minuten. Klaar om het recept te maken?

BEREIDING

1. Bereid de wortels voor

Schil de wortels en aardappelen en snijd ze in stukjes. Kook ze in kokend water met zout en een laurierblad.

2. Kook de groenteballetjes

Bak ondertussen de groenteballetjes gedurende 1 minuut in een met olie ingevette pan en bestrooi ze met curry. Laat het vervolgens 3 minuten koken. Voeg de tomatenpulp en de kokosroom toe en laat alles inkoken.

3. Pureer en breng op smaak

Zodra de aardappelen en wortels gaar zijn, giet je ze af en pureer je alles. Voeg zout, peper, een beetje nootmuskaat en mosterd toe.

4. Bereid je voor en geniet ervan!

Schik de groenteballetjes en de puree op een bord en garneer alles met een beetje waterkers.

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.