Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Valentijn pizza met filetstukjes

Valentijn pizza met filetstukjes

Serving 2 PORTIES
Tijdsduur 35 MIN
Moeilijkheid Gemiddeld
Koop nu

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Filetstukjes
1 kant en klare (vegan) pizzabodem
1 rode paprika, in hartjes gesneden
½ tl Provençaalse kruiden
75 g geraspte Emmentaler
Tomatensaus
½ bol burrata
Enkele takjes basilicum
Enkele takjes oregano
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Valentijn pizza met filetstukjes

Verwen Valentijnsdag eens met dit hartvormige pizzarecept met onze Garden Gourmet Filetskutjes I Garden Gourmet

BEREIDING

1. Verwarm de oven

Verwarm de oven op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

2. Maak een hartvormige pizzabodem

Rol het pizzadeeg uit met een deegroller en snijd met een mes de pizzabodem in de vorm van een hart.

3. Verdeel de tomatensaus

Verdeel de tomatensaus over de pizzabodem.

4. Verdeel de overige ingrediënten

Werk vervolgens af met geraspte kaas, Provençaalse kruiden, rode paprika, burrata en filetstukjes.

5. Bak de pizza

Bak de pizza volgens de instructies op de verpakking.

6. Werk af met basilicum en oregano

Haal de pizzabodem uit de oven en werk af met basilicum en oregano. Serveer onmiddellijk.

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Koolhydraten
81.3 gram
Vetten
27.5 gram
Eiwit
57.9 gram
Het recept is gemaakt met
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.