Valentijn pizza met filetstukjes

2 PORTIES Serving
35 MIN Tijdsduur
Moeilijk Moeilijkheid

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Filetstukjes
1 kant en klare vegan pizzabodem
1 rode paprika, in hartjes gesneden
½ koffielepel Provençaalse kruiden
75 gram geraspte emmentaler
Jouw favoriete tomatensaus
½ burrata
Enkele takjes basilicum
Enkele takjes oregano
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Verwarm de oven op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.

Rol het pizzadeeg uit met een deegroller en snijd met een mes de pizzabodem in de vorm van een hart.

Verdeel de tomatensaus over de pizzabodem.

Werk vervolgens af met geraspte kaas, Provençaalse kruiden, rode paprika, burrata en filetstukjes.

Bak de pizza volgens de instructies op de verpakking.

Haal de pizzabodem uit de oven en werk af met basilicum en oregano. Serveer onmiddellijk.

Nutritional Information
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
81.31 gram
Eiwit
57.86 gram
Vetten
27.46 gram