Valentijn pizza met filetstukjes

Valentijn pizza met filetstukjes

Serving 2 PORTIES
Tijdsduur 35 MIN
Moeilijkheid Gemiddeld
Koop nu

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Filetstukjes
1 kant en klare (vegan) pizzabodem
1 rode paprika, in hartjes gesneden
½ tl Provençaalse kruiden
75 g geraspte Emmentaler
Tomatensaus
½ bol burrata
Enkele takjes basilicum
Enkele takjes oregano
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Valentijn pizza met filetstukjes

BEREIDING

1. 1

Verwarm de oven op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.

2. 2

Rol het pizzadeeg uit met een deegroller en snijd met een mes de pizzabodem in de vorm van een hart.

3. 3

Verdeel de tomatensaus over de pizzabodem.

4. 4

Werk vervolgens af met geraspte kaas, Provençaalse kruiden, rode paprika, burrata en filetstukjes.

5. 5

Bak de pizza volgens de instructies op de verpakking.

6. 6

Haal de pizzabodem uit de oven en werk af met basilicum en oregano. Serveer onmiddellijk.

Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Koolhydraten
81.3 gram
Vetten
27.5 gram
Eiwit
57.9 gram
Het recept is gemaakt met