Verwarm de oven op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Ingrediënten
1 pak Garden Gourmet Filetstukjes
1 kant en klare (vegan) pizzabodem
1 rode paprika, in hartjes gesneden
½ tl Provençaalse kruiden
75 g geraspte Emmentaler
Tomatensaus
½ bol burrata
Enkele takjes basilicum
Enkele takjes oregano
Valentijn pizza met filetstukjes
Verwen Valentijnsdag eens met dit hartvormige pizzarecept met onze Garden Gourmet Filetskutjes I Garden Gourmet
BEREIDING
1. Verwarm de oven
2. Maak een hartvormige pizzabodem
Rol het pizzadeeg uit met een deegroller en snijd met een mes de pizzabodem in de vorm van een hart.
3. Verdeel de tomatensaus
Verdeel de tomatensaus over de pizzabodem.
4. Verdeel de overige ingrediënten
Werk vervolgens af met geraspte kaas, Provençaalse kruiden, rode paprika, burrata en filetstukjes.
5. Bak de pizza
Bak de pizza volgens de instructies op de verpakking.
6. Werk af met basilicum en oregano
Haal de pizzabodem uit de oven en werk af met basilicum en oregano. Serveer onmiddellijk.
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
81.3 gram
Vetten
27.5 gram
Eiwit
57.9 gram