Vegan Burger op zijn paasbest

Vegan burger op zijn paasbest

Serving 2 PORTIES
Tijdsduur 15 MIN
Moeilijkheid Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Vegan Burger
Enkele takjes bieslook
7 radijs, in plakjes gesneden
2 handjes kerstomaten
3 mini komkommer, in plakjes gesneden
1 mini paprika
4 granaatappelpitten
Frietjes
4 handjes groene gemengde sla
½ avocado, in schijfjes
½ rode ui, fijngehakt
1 tl olijfolie
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Vegan burger op zijn paasbest

BEREIDING

1.

Verhit wat vetstof in een pan en bak de vegan burgers volgens de instructies op de verpakking.

2.

Bak de frieten zoals aangegeven op de verpakking.

3.

Maak de Paasburger als volgt:

Voor de oogjes:
4 schijfjes radijs
4 schijfjes mini komkommer
4 granaatappelpitten

Voor de neus
1 kerstomaat, gehalveerd
Enkele takjes bieslook

Voor de oortjes
1 mini paprika, in de lengte gehalveerd
2 plakjes mini komkommer

Voor de tandjes
4 plakjes radijzen, het witte gedeelte

4.

Meng alle overige groenten voor de salade en zet opzij.

5.

Serveer de burgers met frietjes en salade.

Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Koolhydraten
104.2 gram
Vetten
22.2 gram
Eiwit
24.8 gram