Vegan Burger op zijn paasbest

2 PORTIES Serving
15 MIN Tijdsduur
Gemakkelijk Moeilijkheid

Ingrediënten

1 pak Vegan Burger Garden Gourmet
Enkele takjes bieslook
7 radijs, in plakjes gesneden
2 handjes kerstomaten
3 mini komkommer, in plakjes gesneden
1 mini paprika
4 granaatappelpitten
Frietjes
4 handjes groene gemengde sla
½ avocado, in schijfjes
½ rode ui, fijngehakt
1 koffielepel olijfolie
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Verhit wat vetstof in een pan en bak de burger volgens de instructies op de verpakking.

Bak de frieten zoals aangegeven op de verpakking.

Meng alle ingrediënten voor de salade en zet opzij.

Maak de Paasburger als volgt:

Voor de oogjes:
4 schijfjes radijs
4 schijfjes mini komkommer
4 granaatappelpitten

Voor de neus
1 kerstomaat, gehalveerd
Enkele takjes bieslook

Voor de oortjes
1 mini paprika, in de lengte gehalveerd
2 plakjes mini komkommer

Voor de tandjes
4 plakjes radijzen, het witte gedeelte

Serveer de burgers met frietjes en salade.

Nutritional Information
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
104.15 Grams
Eiwit
24.82 Grams
Vetten
22.16 Grams