2 PORTIES Serving
1 H. 10 MIN Tijdsduur
Gemakkelijk Moeilijkheid

Ingrediënten

2 pakken Garden Gourmet Filetstukjes
2 flesjes bruin bier
2 witte uien
1 snede bruin brood
2 eetlepels mosterd
1 blaadje laurier
1 sneetje peperkoek
1 eetlepel luikse stroop
1 eetlepel boter
Peper en zout
Frietjes
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Verhit wat vetstof in een grote kookpot en bak de filetstukjes langs beide kanten goudbruin. Leg apart in een kom.

Verhit in diezelfde kookpot wat vetstof en bak de ui goudbruin. Voeg na vijf minuten de laurier en filetstukjes toe aan de ui.

Voeg de bloem toe en bak nog enkele minuten terwijl je af en toe roert.

Voeg vervolgens het bier, de peperkoek en Luikse stroop toe.

Smeer tot slot de mosterd op het brood en voeg toe. Laat de stoverij 45 minuten pruttelen op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout.

Serveer met huisgemaakte frietjes. Smakelijk!

Nutritional Information
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
59.2 gram
Eiwit
41.94 gram
Vetten
25.1 gram