Verhit wat olie in een grote pan en bak de filetstukjes langs beide kanten goudbruin. Leg apart in een kom.
Ingrediënten
2 pakken Garden Gourmet Filetstukjes
2 flesjes bruin bier
2 witte uien
1 snede bruin brood
2 el mosterd
1 blaadje laurier
1 sneetje peperkoek
1 el Luikse stroop
1 el (vegan) boter
2 el bloem
Peper en zout
Frietjes
Vegan Stoverij
Ontdek deze 100% vegan stoverij met onze Garden Gourmet Filetstukjes, geserveerd met knapperige frietjes I Garden Gourmet
BEREIDING
1. Bak de filetstukjes
2. Bak de ui
Verhit in diezelfde pan wat olie en bak de ui goudbruin. Voeg na vijf minuten de laurier en filetstukjes toe aan de ui.
3. Voeg roerend wat bloem toe
Voeg wat bloem toe en bak nog enkele minuten terwijl je af en toe roert.
4. Gier de bier, de peperkoek en Luikse stroop toe
Voeg vervolgens het bier, de peperkoek en Luikse stroop toe.
5. Voeg brood toe en kruid met peper en zout
Smeer tot slot de mosterd op het brood en voeg toe. Laat de stoverij 45 minuten pruttelen op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout.
6. Serveer met huisgemaakte frietjes!
Serveer met huisgemaakte frietjes. Smakelijk!
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
66.5 gram
Vetten
25.3 gram
Eiwit
43.1 gram