2 PORTIES
1 H. 10 MIN
Gemakkelijk

Ingrediënten

2 pakken Garden Gourmet Filetstukjes
2 flesjes bruin bier
2 witte uien
1 snede bruin brood
2 el mosterd
1 blaadje laurier
1 sneetje peperkoek
1 el Luikse stroop
1 el (vegan) boter
2 el bloem
Peper en zout
Frietjes
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

1. 1

Verhit wat vetstof in een grote kookpot en bak de filetstukjes langs beide kanten goudbruin. Leg apart in een kom.

2. 2

Verhit in diezelfde kookpot wat vetstof en bak de ui goudbruin. Voeg na vijf minuten de laurier en filetstukjes toe aan de ui.

3. 3

Voeg wat bloem toe en bak nog enkele minuten terwijl je af en toe roert.

4. 4

Voeg vervolgens het bier, de peperkoek en Luikse stroop toe.

5. 5

Smeer tot slot de mosterd op het brood en voeg toe. Laat de stoverij 45 minuten pruttelen op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout.

6. 6

Serveer met huisgemaakte frietjes. Smakelijk!

Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
66.5 gram
Vetten
25.3 gram
Eiwit
43.1 gram
Het recept is gemaakt met