Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Gado-gado salade

Vegetarische Indonesische Gado-Gado

Ingrediënten

2 Pakjes Garden Gourmet Vegetarische balletjes
200 g witte rijst
200 g spitskool
200 g sperziebonen
1 middelgrote wortel
1 komkommer
75 g taugé
1 sjalotje (voor de saus)
1 groot teentje knoflook (voor de saus)
1 el olie (voor de saus)
3 el grove pindakaas (voor saus)
2 el zoete sojasaus (voor saus)
250 ml kokosmelk (voor de saus)
1 el sambal (voor de saus)
Serveer met: krokant gebakken uitjes, emping, seroendeng, pindasaus en sambal
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Vegetarische Indonesische Gado-Gado

Wil je een vegatarische versie van de traditionele gado-gado proberen? Dit is je kans! Geniet van de fantastische Indonesische smaak!

BEREIDING

1.

Breng een pan met water en wat zout aan de kook om de groenten te blancheren. Schil de wortel en snijd ze in plakjes. Verwijder de uiteinden van de sperziebonen en snijd ze doormidden. Snijd de spitskool in reepjes en de komkommer in schijfjes of reepjes.

2.

Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Blancheer de groenten (behalve de komkommer) apart in kokend water. Spoel ze met een zeef onder koud water af en dep ze droog 

3.

Voor de pindasaus: snipper de sjalot en knoflook fijn en bak ze in de olie tot ze glazig zijn. Voeg de pindakaas en kokosmelk toe, roer tot een gladde massa en breng aan de kook. Breng op smaak met sojasaus en sambal.

4.

Bak de Indiase balletjes aan alle kanten bruin volgens de instructies op de verpakking.

5.

Serveer met de pindasaus, gebakken uitjes, emping, seroendeng en sambal. 

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.