Veggie bakes aubergine, linzen en geitenkaas

2 PORTIES Serving
50 MIN Tijdsduur
Gemakkelijk Moeilijkheid

Ingrediënten

1 verpakking Garden Gourmet Veggie Bakes Aubergine, Linzen & Geitenkaas
2 portobello
1/2 aubergine
1 grote tomaat
2 eetlepels pijnboompitten
2 eetlepels balsamicoazijn
1 ui, fijngesnipperd
1 teentje knoflook, geperst
Peper en zout
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Verwarm de oven op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Snijd de tomaat in twee, wrijf in met olijfolie en verdeel over de bakplaat.

Verdeel twee dikke schrijven aubergine en de portobello over de bakplaat. Wrijf alle groenten op de bakplaat in met olijfolie, kruid met peper en zout en bak gedurende 15 minuten in de oven.

Maak intussen de tomatensaus. Bak de ui en het teentje knoflook gedurende enkele minuten in een pan. Blus met de balsamicoazijn, voeg de tomatenblokjes toe en kruid met peper en zout. Laat gedurende 10 minuten zachtjes pruttelen.

Bak de veggie bakes volgens de instructies op de verpakking.

Bouw de toren op als volgt: een halve tomaat, een schijf aubergine, 1 veggie bakes schijf, portobello.

Verdeel de tomatensaus over de torentjes, werk af met pijnboompitten en verse oregano.