Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Serving 1 PORTIES
Tijdsduur 25 MIN
Moeilijkheid Gemakkelijk

Ingrediënten

1 pak Garden Gourmet Sensational Braadworst
5 grote wortelen
2 stengels witte selderij
1 prei
2 pastinaken
4 aardappelen
2 liter groentebouillon
200 gram erwten
Een paar takjes gedroogde tijm
2 laurierblaadjes
2 takjes bosui
Mosterd
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Veggie Hutsepot

BEREIDING

1.

Maak de wortels, bleekselderij, prei en pastinaak schoon en snijd ze in stukjes. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Doe alles in een grote pan.

2.

Voeg de bouillon toe aan de pan en kook de ingrediënten met de tijm en het laurierblad 20 tot 25 minuten. Voeg de erwten toe gedurende de laatste 5 minuten. Giet de groentebouillon af, verwijder de tijm en het laurierblad en plet alles grof.

3.

Bak de worstjes in een pan bruin, snijd ze in stukjes en voeg ze toe aan de stoofpot. Breng op smaak met peper en zout, werk af met de bosui en mosterd.

Nutritionele informatie

Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Koolhydraten
1762.2 gram
Vetten
1207.3 gram
Eiwit
1480.4 gram
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA AL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en leuke kortingen.

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
WORD ONDERDEEL VAN ONZE PLANTAARDIGE COMMUNITY EN PROFITEER VAN VELE VOORDELEN

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox.