Maak de wortels, bleekselderij, prei en pastinaak schoon en snijd ze in stukjes. Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Doe alles in een grote pan.
Ingrediënten
1 pak Garden Gourmet Sensational Braadworst
5 grote wortelen
2 stengels witte selderij
1 prei
2 pastinaken
4 aardappelen
2 liter groentebouillon
200 gram erwten
Een paar takjes gedroogde tijm
2 laurierblaadjes
2 takjes bosui
Mosterd
Veggie Hutsepot
BEREIDING
1.
2.
Voeg de bouillon toe aan de pan en kook de ingrediënten met de tijm en het laurierblad 20 tot 25 minuten. Voeg de erwten toe gedurende de laatste 5 minuten. Giet de groentebouillon af, verwijder de tijm en het laurierblad en plet alles grof.
3.
Bak de worstjes in een pan bruin, snijd ze in stukjes en voeg ze toe aan de stoofpot. Breng op smaak met peper en zout, werk af met de bosui en mosterd.
Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
1762.2 gram
Vetten
1207.3 gram
Eiwit
1480.4 gram