362dabb577db5237ac35fbe7327da7e1_180124_Simply_Mince_-Superveg_Bolognaise.jpg

Veggie spaghetti bolognese

Serving 6 PORTIES
Tijdsduur 45 MIN
Moeilijkheid Gemakkelijk
Koop nu

Ingrediënten

2 pakken Garden Gourmet Sensational Gehakt
2 grote wortelen, fijngehakt
1 stuk bleekselderij, fijngehakt
200 gram in plakjes gesneden champignons
800 gram tomatenblokjes
1 grote ui, fijngehakt
3 teentjes knoflook, fijngehakt
2 eetlepels tomatenpuree
2 koffielepels gistextract
Snuifje nootmuskaat
2 eetlepels olijfolie
Vers gemalen zwarte peper
50 gram geraspte Italiaanse kaas of veganistisch alternatief
25 gram verse basilicumblaadjes
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

Veggie spaghetti bolognese

BEREIDING

1. 1

Verhit de olie en bak de ui, wortel, selderij, knoflook en champignons in 5-10 minuten gaar. Voeg de overige ingrediënten toe, behalve het gehakt en kook 15-20 minuten tot de saus is ingedikt.

2. 2

Doe de pasta in een grote pan met kokend water en kook volgens de instructies op de verpakking. Giet af maar bewaar 3-4 eetlepels van het kookwater.

3. 3

Roer ondertussen het gehakt door de tomatensaus en verwarm het geheel 3-4 minuten, voeg eventueel een beetje kookwater van de pasta toe.

4. 4

Serveer de Veggie Spaghetti Bolognese gegarneerd met de kaas en basilicum.

Nutritionele informatie
Gemiddelde voedingswaarden

Per Serving

Koolhydraten
21.4 gram
Vetten
12.9 gram
Eiwit
18.1 gram