Verhit de olie en bak de ui, wortel, selderij, knoflook en champignons in 5-10 minuten gaar. Voeg de overige ingrediënten toe, behalve het gehakt en kook 15-20 minuten tot de saus is ingedikt.
Ingrediënten
2 pakken Garden Gourmet Sensational Gehakt
      
  2 grote wortelen, fijngehakt
      
  1 stuk bleekselderij, fijngehakt
      
  200 gram in plakjes gesneden champignons
      
  800 gram tomatenblokjes
      
  1 grote ui, fijngehakt
      
  3 teentjes knoflook, fijngehakt
      
  2 eetlepels tomatenpuree
      
  2 koffielepels gistextract
      
  Snuifje nootmuskaat
      
  2 eetlepels olijfolie
      
  Vers gemalen zwarte peper
      
  50 gram geraspte Italiaanse kaas of veganistisch alternatief
      
  25 gram verse basilicumblaadjes
      
  Veggie spaghetti bolognese
Geen reden om een heerlijke spaghetti bolognese op te geven als je hem gemakkelijk veggie kan maken met het Garden Gourmet Sensational Gehakt.
BEREIDING
1. Bak de groente en voeg vervolgens de overige ingrediënten toe
      
            2. Kook de pasta
      
            Doe de pasta in een grote pan met kokend water en kook volgens de instructies op de verpakking. Giet af maar bewaar 3-4 eetlepels van het kookwater.
3. Maak de saus
      
            Roer ondertussen het gehakt door de tomatensaus en verwarm het geheel 3-4 minuten, voeg eventueel een beetje kookwater van de pasta toe.
4. Serveren maar!
      
            Serveer de veggie spaghetti Bolognese, gegarneerd met de kaas en basilicum.
Nutritionele informatie
          Gemiddelde voedingswaarden
Per Serving
Koolhydraten
                                      21.4 gram
                              Vetten
                                      12.9 gram
                              Eiwit
                                      18.1 gram