362dabb577db5237ac35fbe7327da7e1_180124_Simply_Mince_-Superveg_Bolognaise.jpg

Veggie spaghetti bolognese

6 PORTIES
45 MIN
Gemakkelijk

Ingrediënten

2 pakken Sensational Gehakt Garden Gourmet
2 grote wortelen, fijngehakt
1 stuk bleekselderij, fijngehakt
200 g in plakjes gesneden champignons
800 g tomatenblokjes
1 grote ui, fijngehakt
3 teentjes knoflook, fijngehakt
2 eetlepels tomatenpuree
2 koffielepels gistextract
Snufje nootmuskaat
2 eetlepels olijfolie
Vers gemalen zwarte peper
50 g geraspte Italiaanse kaas of veganistisch alternatief
25 g verse basilicumblaadjes
Kopieer de ingrediënten
Ingredients copied to clipboard!

BEREIDING

Serveer de Veggie Spaghetti Bolognese gegarneerd met de kaas en basilicum.

Verhit de olie en bak de ui, wortel, selderij, knoflook en champignons in 5-10 minuten gaar. Voeg de overige ingrediënten toe, behalve het gehakt en kook 15-20 minuten tot de saus is ingedikt.

Doe de pasta in een grote pan met kokend water en kook volgens de instructies op de verpakking. Giet af maar bewaar 3-4 eetlepels van het kookwater.

Roer ondertussen het gehakt door de tomatensaus en verwarm het geheel 3-4 minuten, voeg eventueel een beetje kookwater van de pasta toe.